JADŁOSPIS

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

 

 

 

 Poniedziałek

21.05.2018r.

Żurek z jajkiem i kiełbasą zabielany śmietaną(jaja),pieczywo,jogurt.

 Wtorek

22.05.2018r.

Ziemniaki puree(mleko), gulasz wieprzowy,  surówka wieloskładnikowa,owoc.

.

Środa

23.05.2018r.

Makaron, filet drobiowy w sosie serowo-brokułowym, ciastko orzechowe(orzechy).

Czwartek

24.05.2018r.

Ziemniaki puree(mleko) bitki z indyka,  warzywa z wody, owoc.

 

 Piątek

25.05.2018r.

Ziemniaki puree9mleko), filet z ryby w cieście(jaja),surówka

z kapusty świeżej z ogórkiem i rzodkiewką, owoc.

 

 

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz czarny, majeranek, oregano, cary, kurkuma,

 

bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka, pieprz ziołowy, pieprz cytrynowy.

 

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

 

Smacznego!