JADŁOSPIS

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

 

 

Poniedziałek

18.06.2018r

  Grochówka  na wywarze mięsno-warzywnym (seler),bułka,arbuz.

 

Wtorek

19.06.2018r.

Rosół(seler),spagetti z mięsem mielonym w sosie pomidorowym,brzoskwinia.

Środa

20.06.2018r.

Zupa pomidorowa na wywarze mięsno-warzywnym(seler) z ryżem,ziemniaki puree,bitki wieprzowe,surówka z kapusty z ogórkiem i koprem,jogurt

Czwartek

21.06.2018r.

Zupa wielowarzywna na wywarze mięsno-warzywnym(seler),pieczywo,omlet.

 

 Piątek

 

Wszystkiego najlepszego odpoczynku uśmiechu na twarzy oraz dużo słonecznych dni

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz czarny, majeranek, oregano, cary, kurkuma,bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka, pieprz ziołowy, pieprz cytrynowy. 

 

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

 

Smacznego!